ORION 1.0mm elektrood 15tk

Tootekood: 500-TET-100

Saavuta täpsed ja detailsed keevitused ORION 1.0mm volfram-elektroodidega, mis on ideaalne valik sinu kullassepatööde jaoks ORION impulss-keevitajatega.

Laost otsas

Tarneaeg: 2-4 nädalat

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

54,29tk hind KM-ta 44,50€

Kirjeldus

Saavuta täpsed keevitused kõrgekvaliteediliste ORION 1.0mm volfram-elektroodidega, mis on spetsiaalselt loodud kullasseppadele, kes kasutavad ORION impulss-keevitajaid. See 15 elektroodiga komplekt tagab piisava volframi nõudlike keevitusprojektide jaoks, mis vajavad peent ja detailset keevitamist.

Need elektroodid on valmistatud puhtast volframist, mis sisaldab 1,5% lantaanoksiidi, pakkudes suurepärast vastupidavust kõrge amprite tarnimise ja kõrge temperatuuriga keevitamise korral. Lantaanoksiid parandab kaare stabiilsust, elektronide emissiooni ja vooluvõimsust, vähendades samal ajal volframi erosiooni, mis tagab pikema eluea teie projektide jaoks.

Pikkusega 66mm (2.6 tolli) sobivad need standardpikkusega elektroodid tihedalt teie ORION impulss-keevitaja kolleti sisse. 1.0mm läbimõõt toodab kitsast ja täpset keevituskaart, mis sobib ideaalselt detailseks tööks, õhukeste materjalide ja raskesti ligipääsetavate keevituste jaoks. Ideaalne täppistöödeks, nagu lehtmetalli, skulptuuride ja õhukese roostevaba terase töötlemine.

Volfram-elektroodid tuleb enne keevitamist korralikult lihvida, et parandada kaare käivitamist, stabiilsust ja kestvust. Kasutage spetsiaalset volframi lihvijat, et moodustada sümmeetriline koonus volframi otsas, sulgedes elektronid teravamasse punkti. Lihvige alati piki volframi telge, et vältida saastumist.

Kontrollige oma ORION keevitaja kasutusjuhendit, et leida soovitatavad otsiku/kahvli vahe seaded 1.0mm elektroodide kasutamisel. Tavaliselt on ideaalne 3/8″ või väiksem kaarepikkus. Reguleerige amprite võimsust vastavalt väiksema läbimõõduga volframite kasutamisel, et vältida ülekuumenemist ja erosiooni.

Põhiomadused:

  • Pakend: 15 x 1.0mm läbimõõduga volfram-keevituselektroodid
  • Pikkus: 66mm (2.6 tolli) standardpikkus sobib ORION keevitajatele
  • Koostis: 1,5% lantaanitud volfram, tagab parema kaare käivitamise ja stabiilsuse
  • Vastupidavus: Pikaealine volfram, mis talub erosiooni ja deformatsiooni
  • Kaareprofiil: Kitsas kaareprofiil, ideaalne õhukeste materjalide ja detailsete keevituste jaoks
  • Rakendused: Kasutamiseks GTAW impulss-keevitajatega Orion Motor Tech

Rakendused:

  • Õhuke lehtmetall, delikaatsed materjalid
  • Täppisfabrikatsioon, skulptuur
  • Roostevaba teras, kroom, titaan
  • Detailne keevitamine, mis nõuab täpset kaare fokuseerimist

Unustage volfram-elektroodide ühekaupa ostmine. See väärtuskomplekt annab teile piisavalt 1.0mm volframi, et lõpetada kogu projekt ilma keset keevitust otsa saamata. Nautige katkestusteta töövoogu kõrgekvaliteediliste lantaanitud elektroodidega, mis on loodud teie ORION impulss-keevitaja jaoks.

Tellige 1.0mm volfram-keevituselektroodide komplekt täna ja olge valmis oma järgmiseks projektiks, mis vajab detailseid ja kitsaid keevitusi!

Lisainfo

Kaal 0 g
Kaubamärk

Orion

0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “ORION 1.0mm elektrood 15tk”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga