Picture may be illustrative

Traaditõmbesilm 794-08

Tootekood: 811.794-08

Traaditõmbesilm 0,8 mm, valmistatud kõvasulamkarbiidist, pakub vastupidavust ja täpsust paigaldamiseks tõmmispingile.

Laos

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

Original price was: 15,25€.Current price is: 12,20€.tk hind KM-ta 10,00€

Kirjeldus

Tõmbesilm 0,8 mm on tipptasemel tõmberatas, mis on hoolikalt loodud nõudlikeks tööstuslikeks rakendusteks. Täpse töötlusega tagab see sujuva ja tõhusa toimimise tõmbepingis, pakkudes ületamatut jõudlust ja erakordset vastupidavust.

See kvaliteetne ratas on projekteeritud vastama tööstuse karmidele nõuetele, pakkudes usaldusväärset tõmbejõudu.

Tippmaterjal ja ehitus

See tõmberatas on valmistatud kõrgekvaliteedilisest karbiidist, mis on tuntud oma erakordse kõvaduse ja vastupidavuse poolest. Karbiid pakub suurepärast kulumis- ja rebimiskindlust, muutes selle ideaalseks nõudlikes tööstuslikes keskkondades. Ratta tugev ehitus tagab, et see talub kõrgeid koormusi ja survet, pakkudes usaldusväärset töövõimekust pika aja jooksul.

Optimaalsed mõõtmed tõhususeks

Ratta läbimõõt on 25 mm ja laius 12 mm, mis sobivad ideaalselt standardsetele tõmbepingidele. Täpne 0,8 mm tõmberiista läbimõõt tagab kindla sobivuse, võimaldades tõhusat ja sujuvat tõmbejõudu. Need mõõtmed on optimeeritud tasakaalu ja stabiilsuse jaoks, vähendades mehaanilise rikke riski ja tagades katkematu töö.

Ideaalne tööstuslikeks rakendusteks

See ratas on mõeldud kasutamiseks tõmbepingis ja sobib mitmesugusteks tööstuslikeks rakendusteks. See on oluline tööriist operatsioonidele, mis vajavad pidevat ja usaldusväärset tõmbejõudu. Kasutades seda tootmises, metallitöös või muudes tööstuslikes protsessides, tagab see ratas suurepärase jõudluse.

Lihtne paigaldus

Tõmbesilma 0,8 mm paigaldamine on lihtne tänu selle standardmõõtudele ja disainile. Paigaldamise lihtsus tagab minimaalse seisakuaja, võimaldades säilitada tootlikkust ja tõhusust. Selle ühilduvus enamiku tõmbepingidega teeb sellest mitmekülgse lisandi teie tööstuslikku tööriistakomplekti.

Investeering kvaliteeti

Investeerides tõmbesilma 0,8 mm, valite vastupidavuse ja usaldusväärsuse. Selle kvaliteetne karbiidehitus, optimaalsed mõõtmed ja lihtne paigaldamine teevad sellest ületamatu lahenduse teie tõmbejõu vajadustele. Kogege paremat jõudlust ja pikaajalist vastupidavust selle suurepärase tõmberattaga, mis on loodud vastama tööstuse kõrgeimatele standarditele.

Lisainfo

Kaal 0 g
0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Traaditõmbesilm 794-08”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga