Tootetutvustus

Hagerty puhastusvahendid

Hagerty pakub spetsiaalset ehtepuhastustoodete valikut, mis on loodud eemaldama tuhmi kihti ja taastama väärismetallide sära. Hagerty pikaaegne kogemus ja nende toodete unikaalne koostis on teinud neist rahvusvaheliselt oma valdkonnas ühe hinnatuima brändi. Meil on saadaval lai valik Hagerty ehtepuhastustarvikuid, sealhulgas puhastuslappe, puhastuslahuseid ja palju muud, mis sobivad ideaalselt väärismetallist ehete puhastamiseks. Lisandunud on ka mitmeid uusi Hagerty tooteid. Tutvu meie tootevalikuga juba täna

Hõbeda puhastusvedelik Hagerty Silver Dip 2l

Laos

36,00tk
Lisa korvi
Hagerty Silver Dip sobib ideaalselt hõbedast ja hõbetatud söögiriistade kiireks ja vaevata puhastamiseks.

Hagerty puhastuslapp Professional Cloth 240x300mm

Laos

17,00tk
Lisa korvi
Hagerty ülipeenest mikrokiust valmistatud puhastuslapp.

Puhastuspliiats vääriskividele 4ml Hagerty

Laos

13,00tk
Lisa korvi
Hagerty vääriskivide puhastusvahend taastab teemantide, safiiride ja rubiinide sära.

Hagerty Ultrasonic Jewel Clean pesuvedelik ultrahelivannile

Hagerty Ultrasonic Jewel Clean on professionaalne lahendus juveliiridele, tagades ehete tõhusa ja põhjaliku puhastuse ultrahelivannis. Kontsentreeritud valem eemaldab mustuse, tuhmuse ja plekid, taastades kulla, plaatina, teemantide, safiiride, rubiinide ja moeehete algse sära. Puhastusvahend tungib sügavale raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, eemaldades mustuse ja sõrmejäljed ning tagades ehete laitmatu välimuse.

Hagerty Ultrasonic Jewel Clean aitab säilitada ehete hea kvaliteedi ja särava viimistluse, sobib hästi kullassepa töökojas kasutamiseks. Ideaalse lahuse valmistamiseks sega 100 ml kontsentraati 800 ml veega. See toode on mõeldud professionaalseks kasutamiseks.

 

Loe rohkem >>

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga