Kullassepa töölaua LED lamp Durston

Tootekood: 1901EU

Durstoni töölaua LED lamp pakub võimsat ja reguleeritavat päevavalgust valgustugevusega 2200 luumenit. Stiilne disain, paindlik positsioneerimine ja energiatõhusus.

Tellitav

Tarneaeg: 3-5 nädalat

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

178,12tk hind KM-ta 146,00€

Kirjeldus

Sileda ja stiilse disainiga

Durstoni kullassepa LED-tasakaalustatud käega tööpingi lamp on elegantne täiendus igale tööruumile. Sileda, modernse disainiga lamp suurendab töölaua esteetikat pakkudes samal ajal hädavajalikku valgustust. Selle rafineeritud välimus teeb selle sobivaks nii professionaalsetele kullasseppadele kui ka harrastajatele.

Võimas valgustus

See tööpingi lamp pakub võimsat 2200 luumenit valgust. Varustatud 117 kõrgtehnoloogilise SMD pika elueaga LED-iga, töötab see vaid 24 vatti. Lamp kiirgab päevavalguse valget valgust värvitemperatuuriga 5600-6000K, tagades optimaalse heleduse. See ere, vilkumisvaba valgus parandab nähtavust, vähendab silmade pinget ja parandab täpsust keerukate ülesannete ajal.

Kohandatav valgustus

LED-tasakaalustatud käega tööpingi lambil on neljaastmeline heleduse reguleerimise funktsioon. Reguleerige heledust 100%, 75%, 50% või 25% vastavalt oma vajadustele. See paindlikkus võimaldab teil luua ideaalsed valgustingimused igale projektile, tagades mugavuse ja tõhususe.

Täiustatud tehnoloogia

Lamp on disainitud ESD-tehnoloogiaga, mis ohutult tühjendab kõik elektrostaatilised kogunemised, kaitstes tundlikke ehteid ja komponente. Lambi täiustatud disain sisaldab mitme pöördepunktiga kätt suurepäraseks, paindlikuks positsioneerimiseks. Lambi pea pöörleb 360 kraadi, pakkudes võrreldamatut reguleeritavust ja kontrolli valgustuse üle.

Praktilised omadused

Lambil on kaasas lauakinnitusklamber, mis mahutab kuni 55 mm paksused pinnad. See tugev klamber tagab, et lamp püsib kindlalt paigas, pakkudes stabiilset valgustust. Lisamugavuse tagamiseks on eraldi saadaval ümmargune alus, mis pakub täiendavaid kinnitamisvõimalusi.

Pika elueaga ja energiasäästlik

Durstoni LED-tasakaalustatud käega tööpingi lamp on kavandatud pikaealisuseks. Kõrgkvaliteedilised LED-id on ehitatud kestma, pakkudes aja jooksul järjepidevat valgust. Vaatamata oma võimsale väljundile on lamp energiasäästlik, tarbides vaid 24 vatti. See võimsuse ja efektiivsuse tasakaal teeb selle suurepäraseks valikuks igale kullassepa tööruumile.

Usaldusväärne Durstoni kvaliteet

Osa Durstoni auhinnatud tootevalikust, see lamp hoiab kõrgel brändi mainet kvaliteedi ja innovatsiooni osas. Alates aastast 1961 on Durston pakkunud kullasseppadele usaldusväärseid, kõrgjõudlusega tööriistu ja see tööpingi lamp ei ole erand.

  • Bränd: Durston
    Tööriista tüüp: Töökoha lamp
    Kaal: 2650 grammi
    Materjal: Metall ja plast
    Disain: Tasakaalustatud varrega, mitme pöördepunktiga
    Valgustugevus: 2200 luumenit
    Värvitemperatuur: 5600-6000K
    Võimsus: 24 vatti
    LED-de arv: 117 SMD LED-i
    Hämardamise tasemed: 100%, 75%, 50%, 25%
    Pistiku tüüp: EL pistik (220V)
    Kinnitamisvõimalused: Laua külge kinnitatav klamber (max 55mm), ümmargune alus (müüakse eraldi)
    Erifunktsioonid: Vilkumisvaba, ESD-tehnoloogia
    Sobib ideaalselt: Juveliiri töökohtadele
    Kasutusvaldkonnad: Täpne valgustus detailseks tööks

Lisainfo

Kaal 2.65 kg
Kaubamärk

Durston

0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kullassepa töölaua LED lamp Durston”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga