Morganiit ümarlihv ovaal 12x10mm

Tootekood: 73112

Laitmatu 12x10mm ovaalne morganiit kabošon, ideaalne kullasseppadele ja hõbesepadele, kes soovivad luua silmatorkavalt elegantseid ehteid.

Laos

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

36,00tk hind KM-ta 29,51€

Kirjeldus

Morganite kabošon ovaalne – lummav vääriskivi, mis pakub suurepärast ilu, väärtuse ja vastupidavuse kombinatsiooni. See meisterlikult lõigatud 12×10 mm kabošon avaldab muljet oma selguse ja ühtlaselt kauni õrna roosa kuni virsikutooni värvusega, mis peegeldab tõelist romantilist soojust ja võlu, mille poolest on morganite kivid tuntud. Ovaalne lõige on suurepäraselt teostatud, suurendades kivi rahulikku ilu, luues hästi tasakaalustatud mõõtmed, mis lisavad selle märkimisväärsele sädelusele ja särale. Olgu tegemist ihaldatud kaelakee, stiilse kõrvarõngapaari või elegantse sõrmusega, see morganite kabošon on juveliiridele suurepärane valik, muutes teie kujunduse tõeliselt silmapaistvaks ning pakkudes samal ajal pikaealisust.

Tehniline informatsioon:

Toote mõõtmed: 12×10 mm
Kuju: Kabošon ovaal
Kivitüüp: Naturaalne morganite
Värvivahemik: Õrn roosa kuni virsikutoon
Lõige: Hästi tasakaalustatud, rõhutab kivi sära
Kõvadus: 7,5 kuni 8 Mohsi skaalal

Kokkuvõttes, oma peene värvi, suurepärase lõike ja kaasasündinud võluga on see Morganite kabošon ovaal mitte ainult lisa, vaid ka täiendus igale ehete kollektsioonile, olles kohustuslik nii professionaalsetele kui ka alustavatele juveliiridele.

Lisainfo

Kivi kuju

Ovaalne

Kivi tüüp

Morganiit

0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Morganiit ümarlihv ovaal 12x10mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga