Morganiit ümmargune 4,5mm

Tootekood: 73114

Tõsta oma ehete disain uuele tasemele meie 4,5 mm morganiidiga, mis on laitmatult lihvitud maksimaalse sära saavutamiseks.

Laos

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

20,00tk hind KM-ta 16,39€

Kirjeldus

Morganite ümmargune 4,5 mm on lummav ja kvaliteetne vääriskivi, mis on tuntud oma kauni roosa või virsikuroosa tooni poolest. Seda hinnalist kivi seostatakse sageli armastuse, kaastunde ja lubadustega, lisades romantilist puudutust igale ehtetükile. Morganite on väga vastupidav vääriskivi, millel on muljetavaldav kõvadus 7,5 kuni 8 Mohsi skaalal, tehes sellest ideaalse kivi igapäevaseks kandmiseks. See ümmargune morganite, läbimõõduga 4,5 mm, paistab silma suurepärase lõike, loomuliku selguse ja erksa värviga. Olgu tegu kihlasõrmuse, ripatsi või kõrvarõngastega, see kivi tõstab teie ehteloomingu uuele tasemele oma õrna värvuse ja väljendusrikka valgusepeegeldusega.

Põhiomadused:

Kuju ja lõige: Ümmargune briljant
Suurus: Läbimõõt – 4,5 mm
Värv: Roosa/virsikuroosa
Kõvadus: 7,5 – 8 Mohsi skaalal

Selle Morganite ümmarguse 4,5 mm kiviga lase oma kujutlusvõimel lennata ja loo ainulaadseid ehteid, mis toovad esile selle vääriskivi kauni sügavuse ja värvi ning romantilise võlu. See on suurepärane valik eritellimusel loodud ehetele või erilisteks tähtpäevadeks mõeldud ehtepärlitele.

Lisainfo

Kivi kuju

Ümmargune

Kivi tüüp

Morganiit

0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Morganiit ümmargune 4,5mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga