Mageveepärl paabulinnusinine 8.5-9.0mm

Tootekood: 3C185

Koge luksust meie mageveepärliga, mis on ideaalne juveliiridele ja kullasseppadele, kes soovivad luua erakordset elegantsi ja rafineeritust peegeldavaid ehteid.

Laos

Lisa 90,00 eest veel tooteid, et saada TASUTA DPD pakiautomaati saatmine!

Kehtib Baltikumis, Soomes ja Rootsis

3,20tk hind KM-ta 2,62€

Kirjeldus

Mageveepärlid on eksklusiivne toode, mis pakub ajatuid võlusid ja luksuslikku sarmi. Tuntud oma läike ja erakordse rikkuse poolest, pakuvad need pärlid juveliiridele ja kullasseppadele atraktiivset valikut. Hoolikalt korjatud pärlid näitavad säravat valget värvi, mis kehastab puhtust ja rafineeritust. Ovaalse kujuga mageveepärlid on keskmise suurusega, muutes need ideaalseks erinevate ehete disainide jaoks, sealhulgas kaelakeed, käevõrud, kõrvarõngad ja muud kaunistused. Nende kaal on mugav igapäevaseks kandmiseks, samas kui suurus annab märgatava kohaloleku, lisades igale loomingule elegantse puudutuse. Pärlite ava suurus sobib ideaalselt enamiku standardsete ehetetraatide jaoks. Nende läikiv, kergelt puudustega pind peegeldab valgust kaunilt, rõhutades kandja ilu.

Põhiomadused:

– Värv: paabulinnusinine
– Suurus: 8,5-9,0mm
– Kuju: ümmargune
– Läikiv, kergelt puudustega pind
– Ideaalne kaelakeede, kõrvarõngaste, käevõrude ja muude ehete valmistamiseks

Hoolikalt viimistletud mageveepärlid tagavad kõrge kvaliteedi, lisades sinu loomingule väärtusliku esteetilise elemendi, mis tõstab need tõeliselt esile.

0 hinnangut
0
0
0
0
0

Hinnangud

Clear filters

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mageveepärl paabulinnusinine 8.5-9.0mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga