Tootetutvustus

Uued Durstoni valgustid Sinu silmade heaoluks

Kullasseppade ja ehtekunstnike jaoks on õige valgustus palju enamat kui lihtsalt töövahend – see on täpse ja kvaliteetse töö võti. Hästi valitud valgusti aitab esile tuua väärismetallide ja -kivide tõelised värvitoonid, peened detailid ja pisimad tekstuurid, mida palja silmaga muidu ei märkaks. Sobiv valgustus vähendab silmade koormust, võimaldades keskenduda detailirohkele tööle pikema aja vältel. Lisaks tagab hea valgustus järjepideva tulemuse igal hetkel, sõltumata päevavalgusest või üldisest ruumi valgustusest. Meie tootevalikusse on lisandunud mitmeid uusi valgusteid, mis on mõeldud just kullasseppadele.

Kullassepa töölaua LED lamp Durston

Tellitav

178,12tk
Lisa korvi
Durstoni töölaua LED lamp pakub võimsat ja reguleeritavat päevavalgust valgustugevusega 2200 luumenit. Stiilne disain, paindlik positsioneerimine ja energiatõhusus.

Suurendusega kullassepa LED lamp Durston

Tellitav

71,98tk
Lisa korvi
Durstoni kullassepa LED - lamp pakub mitmekülgset suurendust ja timmitavat heledust, mis sobib ideaalselt detailseks ehtetööks.

LED lamp valge Durston

Tellitav

59,78tk
Lisa korvi
Durston Tools'i LED lamp pakub reguleeritavat valgustust kolmel tasemel. Ideaalne detailseks ehtetööks, tagades stabiilse ja mugava valgustuse.

Kullassepa suurendusklaasiga LED lamp Durston


Durstoni suurendusklaasiga LED lamp on kullasseppadele ideaalne töövahend, pakkudes täiuslikku valgustust ja professionaalset suurendust. Kuuekümne SMD LED-iga lamp annab 1200 luumenit valget valgust, mis võimaldab näha peenemaidki detaile.

Energiatõhus disain ja neljaastmeline dimmerdamine tagavad optimaalse valgustuse erinevate tööde jaoks, vähendades silmade väsimust ja parandades täpsust. Viie ja kaheksa dioptriga läätsed pakuvad suurepärast suurendust, võimaldades töödeldavat eset näha selgelt ja teravalt. Paindlik vars ja stabiilne kinnitus tagavad valgustuse täpse suunamise. Durstoni LED lamp on usaldusväärne töövahend, mis vastab igas ehtetöökojas kõrgetele standarditele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga